Castellano Valencià Aculliber
Búsqueda general Por agrupación Por elemento Por descripción Por tipo

Font de Mossen Pere - Fuente de Mossen Pere

« Volver

 

Descripción: 

Francisco Blasco ha pasado estas imágenes a Facebook con el siguiente comentario:

UNA FONT AL DIA: Font de Mossen Pere ***** Bocairent. Pasats estos 3 dies mol bonics i magics en bones fonts i comentaris excel. lents, torne a la busca i captura de joies i hui en hi ha una mol especial. OLEEE!!! Vos presente i em presente a mi mateix, ja que tinc 40 anys i no la habia vist mai, a la cosina germana de la font del Canyaret, una fonteta que ha costat de trobar prou, la Font de Mossen Pere. Baix de un pont del antic tren esta esta perla del nostre poble, no feu cas de la imatge exterior, lo que val son els records i les histories que amaga al seu interior. Segons ma contat el meu vei Paco, duenyo dels bancals de dalt de la font i al que li agraix la ajuda per trobarla i desanterrarla, diu que era una fonteta mol popular, els xiquets corrien per alli, berenaven i omplien aigua, com en la del Canyaret. Son mol paregudes estes 2 fontetes i si la del Canyaret era la mes guapa de la Vila, la de Mossen Pere era la seua cosina guapa. Ara lo trist de la font, no te aigua pero es per culpa nostra, Paco en dia que fa uns anys un vei seu roin va anar al naiximent de la font, que esta a 100 metros al final de una xopada i desvia l, aigua per mig de tuberies als seus terrenos, no content en aixo tambe li posa fil de ferro al grifo per a que no tragera ni gota, els dos van discutir prou. Una font popular, del poble, de tots, que sempre ha estat ahi no se li pot fer aixo, jo l, ajudare i tornara a oferir aigua a tothom. Conti nuara.... igual que la del Canyaret, les posarem guapes com si anaren de boda i heu voreu pronte. Gracies a Francisco Borrell, Paco. NO ENSUCIES LA FUENTE DONDE HAS APAGADO TU SED. William Shakespeare.

Ramón Micó Colomer dice:

El alcavor esta a uns 200 metres o menys

Fecha construcción: 

Ultima restauración: 

Tipo: Fuente rural

Grado de protección: 

Razón para considerarlo: 

Dirección: 

Población: Bocairent

Cód. Pos.: 46880

Longitud: 

Latitud: 

Dimensiones: 

Otra localización: 

Propietario: 

Comentario: 

Bibliografía: 

Archivos relacionados:

« Volver

Estadísticas

En nuestra base de datos hay, en este momento:

2.166 fichas en Bibliografía

154 Biografías

29 Bienes culturales

5 Rutas

Enlaces relacionados

Blog de José L. Martínez ÁngelJosé Antonio Bernat Bacete - FotografíasAjuntament de BocairentAjuntament de Bocairent - Regiduria de CulturaAsociación Paleontológica Alcoyana ISURUSBocairent turistic ::: El color de la HistòriaBlog de Rafael Vidal TipotaneComisión Pro-Monasterio de BocairentDirecció General De Patrimoni Cultural ValenciàFestes de Moros i Cristians a Sant Blai - Bocairent-Parroquia Assumpcio De Nostra Senyora De BocairentMariano - BocairentMemòria Gràfica de BocairentProyecto PAHISCUL M.A.
Pàgina allotjada a Alesc | C/ Mestre Serrano, 2 baixos 46880 BOCAIRENT (València) | Tel./Fax: 962 350 143 | e:mail info@alesc.com