Castellano Valencià Aculliber
Búsqueda general Por agrupación Por elemento Por descripción Por tipo

Font d'en Ferris - Fuente de "En Ferris"

« Volver

 

Descripción: 

Vicent Satorres publico estas fotos en Facebook con el siguiente texto:

Hui em toca a mi valorar i posar la font. La font d'En Ferrís és la que m'ha tocat i li pose 4 estrelles, Ací vos deixe les fotos que m'ha passat Paco i un text meu escrit per a l'ocasió.

Manolo Albuixech Molina dice:

Lo curioso de esta fuente es que en el frontis se halla una inscripción de la CNT que es posible que fuera realizado en tiempos de la Guerra Civil.

Y Francisco Blasco añade:

La font d’en Ferrís Si véns a Bocairent per València si estàs assedegat pel llarg camí, quan admires la seua bellesa et rebrà la font d’en Ferrís. Ignore qui seria este senyor però el seu nom s’ha quedat. La seua aigua és fruit de la Mariola que abaixa pel reg de l’Horta buscant el barranc de la Fos. Una font rústega i senzilla acompanyada d’un llavador. Si et poses dins tocant la pedra encara pots sentir les cançons i les converses de les bocairentines llavant i rentant la roba. Gràcies en Ferrís per la font, gràcies Mariola per l’aigua, així arribe al poble assaciat.

Fecha construcción: 

Ultima restauración: 

Tipo: Fuente rural

Grado de protección: 

Razón para considerarlo: 

Dirección: 

Población: Bocairent

Cód. Pos.: 46880

Longitud: 

Latitud: 

Dimensiones: 

Otra localización: 

Propietario: 

Comentario: 

Bibliografía: 

Archivos relacionados:

« Volver

Estadísticas

En nuestra base de datos hay, en este momento:

2.166 fichas en Bibliografía

154 Biografías

29 Bienes culturales

5 Rutas

Enlaces relacionados

Blog de José L. Martínez ÁngelJosé Antonio Bernat Bacete - FotografíasAjuntament de BocairentAjuntament de Bocairent - Regiduria de CulturaAsociación Paleontológica Alcoyana ISURUSBocairent turistic ::: El color de la HistòriaBlog de Rafael Vidal TipotaneComisión Pro-Monasterio de BocairentDirecció General De Patrimoni Cultural ValenciàFestes de Moros i Cristians a Sant Blai - Bocairent-Parroquia Assumpcio De Nostra Senyora De BocairentMariano - BocairentMemòria Gràfica de BocairentProyecto PAHISCUL M.A.
Pàgina allotjada a Alesc | C/ Mestre Serrano, 2 baixos 46880 BOCAIRENT (València) | Tel./Fax: 962 350 143 | e:mail info@alesc.com